Feyruz’un Macron ile görüşmesine dair detaylar öğrenildi: Görüşme talebi “Feyruz’un evinde bir fincan kahve içme” arzusuyla beraber Macron’dan geldi, Macron’un fotoğrafçısı tarihi anı belgeledi

Feyruz’un, Macron ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları yayınlandıktan sonra, görüşmeye dair bazı ayrıntılar öğrenildi.

Bölge başta olmak üzere dünyanın çok yakından takip ettiği görüşme, Fransa cumhurbaşkanı Macron Beyrut’a vardıktan birkaç saat sonra gerçekleşti.

Uzun bir süredir medyaya çıkmayan Feyruz, yıllar sonra ilk defa yüzünün yakın bir mesafeden fotoğraflanmasını kabul etmişe benziyor.

Lübnan basınına göre görüşme talebi, Feyruz’un evinde bir fincan kahve içmek istediğini aktaran Macron’dan geldi. Görüşme, Feyruz’un Beyrut kuzeyindeki Antelias kasabasında yer alan evinde gerçekleşti.

Görüşmeyi, Feyruz’ın kızı Rima Rahbani koordine etti.

Son dönemlerde çokça eleştirilen bir isim Rima Rahbani. Rima’nın, Feyruz üzerinde bir çeşit tahakkümü olduğu iddia ediliyor. Feyruz ile ilgili birçok konunun, Rima’nın filtresinden geçtiği de söylenenler arasında. Feyruz’un, medyaya ve konsere çıkmamasının ardında da Rima’nın olduğu yine dillendirilen iddialar arasında.

Görüşmeye basının kabul edilmeyeceğini Macron tarafına aktaran Rima, tarihi anı Macron’un fotoğrafçısının belgelemesine izin verdi.

Görüşmeye Fransa’nın Beyrut’taki büyükelçisi Bruno Foucher, Rima Rahbani ve Feyruz’un avukatı Fevzi Matran katıldı.

Yakın kaynaklar, liman patlamasının ardından, her Lübnanlı gibi Feyruz’un da büyük bir hüzün yaşadığını aktarıyor. (Lübnan medyası)